Vil du bli synlig i søkeboksen på flybilletter.com?

Vi er alltid interesserte i å utvide vårt søk med flere aktører. Ønsker ditt selskap å bli synlig i vår søkeboks på flybilletter.com er vi fleksible og kan bli enige om flere typer samarbeidsavtaler.

Nettverk

flybilletter.com er en del av en gruppe sider som driftes av AK Nettbureau AS basert på konseptet "ett skjema, flere søk" som blant annet inkluderer pakkereise.net Vi er blant de største aktørene i Norge på bestilling av flybilletter.

Kontakt

Hvis dere er interessert i å bli synlige hos oss kan du ta kontakt med salgsavdelingen vår på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Sporing av klikk og kjøp

Via annonseringsnettverk

Vi sammarbeider med følgende annonsenettverk:

  • Tradedoubler
  • Zanox
  • Adservice Media
  • Guava Media
  • Euroads

Hvis ditt selskap inngår avtale med et av disse nettverkene vil vi kunne implementere dine tilbud i vår søkeboks.

Direkte avtale

Vi kan også tilby direkte avtaler utenom annonseringsnettverk. Vi har to mulige modeller:

  • Fast pris
  • Pris per klikk

Fast pris

Vi blir enige om en fast sum per måned for en gitt plassering i vår søkeboks.

Pris per klikk

Vi sporer hvor mange klikk som skjer fra søkeboksen vår og på hvilken knapp som brukes. Prisen avtales for hvert enkelt tilfelle.

Tekniske krav

For at vi skal kunne vise dine tilbud i vår søkeboks må vi kunne ta kundene fra søkeboksen vår og til korresponderende søkeresultat hos dere. Vi behandler ikke selve søkeresultatene men gjør en såkalt dyplenking til søkeresultater. Den vanligste og enkleste måten å få det til på er å bruke query parametre i adressen vi lenker til. I så fall trenger teknikerne våre bare å vite hvilke parametre og hvilke verdier disse kan ha. Det er også mulig å få til andre løsninger, ta kontakt med Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for videre dialog.

flybilletter.com