Om Flybilletter.com

Flybilletter.com er en side hvor du kan bestile flybilletter og være sikker på at du gjør en god handel. Vi har samlet alle de beste flyselskapene og  søkeboksene på ett sted slik at du slipper å lete rundt hos utallige flyselskaper og andre flybillettsider på jakt etter den billigste flybilletten. Du trenger bare å skirve inn dine detaljer en gang i hovedsøkeboksen og klikke på de selskapene du ønsker å sammenlikne. Vi legger ikke på prisen på noen av søkene, så du kan trygt bestille via Flybilletter.com og vite at prisen er identisk med det du finner på de forskjellige sidene.  Forskjellen er bare at vi har gjort det mye enklere for deg.

Nyttig informasjon

Vi har samlet en hel del nyttige artikler, tips og informasjon i menyen på venstre side. Blant annet kan du lese om hvordan du kan få gratis flybilletter, om bagasjeregler hos de mest brukte flyselskapene i Norge,  hvilke rabatter du kan på flybillettkjøp og en liste over alle lavpriskalendere i Norge. Du kan i tillegg til alt dette finne masse annen nyttig informasjon på Flybilletter.com. Vi ønsker i tillegg å slå et slag for miljøet, og oppfordrer alle til å kjøpe klimakvoter for noen av de pengene dere sparer ved å bestille flybillett hos oss.

Spørsmål

Vær klar over at spørsmål vedrørende din flyreise må rettes til det flyselskapet eller det reisebyrået du bestiller flybilletten fra.

Ta kontakt med oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. hvis du har andre spørsmål, kommentarer, ris eller ros.

Vil du bli synlig på flybilletter.com?

Les mer om hvordan ditt selskap kan blir synlig i vår søkeboks på vår side om partnerprogram.

flybilletter.com