Hjelp

Vi i flybilletter.com jobber hardt for å lage en søkeboks som hjelper deg til å finne de beste prisene på flybilletter. Det er vårt ønske å gi deg et enkelt og nyttig verktøy. Selv om vi vil at søkeboksen skal være selvforklarende har vi allikevel laget denne guiden. Om du fortsatt har spørsmål eller forslag til forbedringer så er du velkommen til å sende oss en epost på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. til vår utviklingsavdeling.

Fra og Til

For å vite nøyaktig hvor reisen starter og slutter vil vi helst ha IATA koden (les nedenfor) som unikt identifiserer alle flyplasser. Når du starter å skrive inn navnet på en by eller flyplass søker vi etter IATA koden og kommer med forslag i listen som dukker opp rett under feltet du skriver i. Da kan du bruke piltastene opp og ned til å velge korrekt flyplass med å trykke enter. IATA koden settes inn i feltet og vil bli gjenkjent av alle søkene.

Det går også an å skrive inn et navn som ikke er en IATA kode, for eksempel Tromsø, så vil vi identifisere at det må være Tromsø lufthavn (TOS). Finner vi bare én IATA kode som passer med ditt søk, vil søkeboksen sende deg direkte til dette søket uten stopp. Skriver du inn en by der det kommer opp flere forslag til flyplasser eller at det finnes flere byer med samme navn, vil du måtte velge blant våre forslag til flyplasser og IATA koder før vi sender deg videre til søket.

IATA

IATA er organisasjonen der de aller fleste flyselskapene er samlet, og det er denne organisasjonen som definerer den såkalte IATA koden for alle flyplasser i verden. Du har helt sikkert sett den på tidligere flyreiser som tre bokstaver, for eksempel CPH for København lufthavn Kastrup. www.iata.org

Avreise og Retur

Datoer må skrives som DD.MM.YYYY, der DD betyr dato (1-31), MM betyr måned (1-12) og YYYY betyr år med fire siffer. Den aller enkleste måten å få dette riktig på er å bruke kalenderknappen.

Kalenderknappen

lukk høyre venstre kalenderknapp Klikk på kalenderikonet så vil det dukke opp en kalender. Klikk på pilene til venstre eller høyre for å komme til måneden(e) for din flyreise. Klikk først på datoen for avreise og deretter datoen for retur i samme handling. Du trenger ikke klikke deg inn på to kalendere for å velge to datoer. Kalenderen vil deretter lukke seg og feltene fylles inn på korrekt måte.

Voksne og Barn

Fyll inn tall for antall reisende. Husk å dobbeltsjekke at antall reisende er korrekt utfylt når dere kommer til landingssiden for de forskjellige søkene.

Søk

Til sist i søkeboksen kommer knappene som sender deg til de ulike søkene. Når du klikker på Søk vil hvert resultat basert på dine søkekriterier presenteres i et nytt vindu. Ett vindu for hvert søk. Vi har bare plukket ut de nettsidene som er verdt å søke gjennom, så du kan være trygg på at du dekker hele markedet når du gjør et søk hos oss. Om du gjør endringer i søkeboksen og trykker på samme søkeknapp om igjen vil resultatet komme i samme vindu som forrige søk med samme knapp, det vil si at knapp og vindu er koblet sammen.

flybilletter.com